Helmiskan Kennel

Eila Savela
Kreanderinkuja 5 B
20380 Turku
Puh:0504989391
savelaeila(at)gmail.com

Kääpiöbullterrieri kyselyt
kat.savela(at)gmail.com

Esittely

Tällä hetkellä lemmikkien lisäksi perheeseen kuuluu mieheni Heikki (-53) ja tietty minä itse Eila (-50). Niin ja tietty perheeseemme kuuluu kotoa pois muuttaneet J-P (asuu Oulussa), Katja (asuu Turussa) hänen tyttäret Jenni ja Essi ("mummun kullat") ja Jani joka muutti myös omilleen asumaan. Asumme Turun keskustan tuntumassa, Räntämäessä. eila_ja_helmi_pienikoko.jpg

Bichonikärpänen puraisi minua vuonna 1996 muutettuamme Oulusta Turkuun. Ensimmäinen Bichon friseni oli Irietta´s Destiny Fame ("Muusa", s. 5.7.1996). Muusan kanssa kuljimme muutamassa näyttelyssä ja yksi pentuekin tuli, (3 narttua ja 1 uros) josta oli Miska tyttönen itsellä.

Vuoden 2003 lopussa perheeseemme tuli Diamella Hawaiian Pearl "Helmi" jonka kanssa kuljemme näyttelyissä.Kiitoksia Helmin kasvattajalle Jaana Karemaa-Nurmiselle , joka on neuvonut ja kannustanut meitä alkavassa näyttelyharrastuksessamme.

Olen käynyt kasvattajakurssin ja HELMISKAN kennelnimi myönnettiin minulle 13.11.2006. Olen myös allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja olen sekä Suomen kennelliiton, Suomen Bichon Frisé ry:n, Turun Seudun Kääpiökoirat ry:n ja  SuKoKa ry:n jäsen.

Koirien kasvattaminen on minulle rakas harrastus ja tavoitteena on kasvattaa bichoneita pienimuotoisesti ja tarkaan harkituista yhdistelmistä. Tavoittelen ensisijassa terveitä, hyväluonteisia ja ominaisuuksiltaan rodunomaisia bichoneita.

Koirani ovat meillä perheenjäseniä ja lemmikkejä, jotka touhuavat perheen mukana jokapäiväisissä askareissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut kasvateistani.

Katso myös kennelini tiedot KOIRANETISTÄ !!

koti.jpg