Helmiskan Kennel

Eila Savela
Kreanderinkuja 5 B
20380 Turku
Puh:0504989391
savelaeila(at)gmail.com

Kääpiöbullterrieri kyselyt
kat.savela(at)gmail.com

2008

Viikko 42 oli tapahtumia täynnä...


18.10.2008 Olimme Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä, mukana oli Sylvi ja Susa.
Sylvi oli ROP-pentu tuomarina Marjatta Pylväinen-Suorsa, Susan saadessa EH:n tuomarina Kristina Purens. Kiitoksia Iitulle Sylvin esittämisestä ja kasvattaja-Sannalle Susan esittämisestä!

15.-16.10.2008
Pennut lähtivät uusiin koteihinsa, kuvia pennut-sivulla

14.10.2008
Aamulla Kissa- ja koiraklinikalle Susan ja Olivian kanssa silmäpeilaukseen, josta kerrottavana hyviä sekä huonoja uutisia...
Susalla todettiin molemmissa silmissä alkava HC. Tällä tiedolla kasvattaja jättää Susan pois jalostuksesta ja puolen vuoden kuluttua peilataan silmät uusiksi, jotta tiedetään sairauden etenemisen tila. HC:stä huolimatta Susa tulee jatkamaan rakkaana perheenjäsenenä ja tulemme tekemään kaikkemme Susan hyväksi.

Ja sitten hyvät uutiset... Olivian silmät terveet ja polvet 0/0.

Illalla eläinlääkäriasema Vettorissa, Sari Grandholm tarkasti ja mikrosirutti pennut, kaikki olivat terveitä ja reippaita ja saivat todistukset uuteen kotiin vietäväksi.
21.8.2008 torstai
Helmille ja Archille syntyi 20.8. kuusi TYTTÖvauvaa!

Tässä linkki sukutauluun.

5.8.2008 tiistai
Kesä alkaa olla jo mennyttä ja lomatreissut tehty. Lasten ja lastenlasten kanssa käytiin Bulgariassa nauttimassa helteisestä säästä ja uimisesta! Heikki hoiti koirat kotona työn ohessa meidän nauttien lomasta.

Kotiin palattua saikn sitten pakata asuntoauton ja suunnata kohti Oulun seutua. Kalastus ja löhöily sopii okein hyvin Pudasjärvellä vietettyyn aikaan. Oulussa käytiin ystäviä moikkaamassa, ja siinähän vierähti muutama päivä.

Kotiin palatessa poikettiin Kuopion näyttelyihin ja viikonloppu siellä sitten vierähti hyvien ystävien seurassa ja nauraa sai niin paljon, että mahaläskit ovat vieläkin kipeät! Kiitos vaan ja ensi vuonna otamme uusiksi.

Bichoneitten erkarista Hyvä Sylvi pääsi kehään ja pokaalin sitten saikin, ollessaan pikkunartuissa 4. Niin ja hyvän arvostelun sai myös. Tästä on hyvä jatkaa.

ONNEA Myöhästyneet 3-vuotissynttäri onnittelut Helmin eka pentueelle 2.8.2008 olleille synttärisankareille: Dinalle, Hanille, Snoopylle, Iitulle ja Pirkolle. Teistä kaikista on kasvanut hienoja koiria!

28.-29.6.2008 olimme pitkästä aikaa Järvenpään näyttelyssä Olivian kanssa. Olivia esintyi oikein mallikkaasti Lillin viemänä ja laatuarvosteluksi saatiin erittäin hyvä. Sylvikin oli mukana vain turistina kun oli vasta 4kk. Kiitos Lilli avusta! Kuvia kuvagalleriassa.

5.5.2008 maanantai
B-pentueen pennut lähtivät parisen viikkoa sitten uusiin koteihinsa. Onnea kaikille uusille pennun omistajille! Pentueesta jäi Sylvi-neiti asustelemaan tänne kotosalle.

 

23.3.2008 sunnuntai
Helmiskan A-pennut täyttävät tänään vuoden!! Sydämelliset onnittelut Simo, Jippu, Pilvi, Lola, Paris, Peksu, Nelli ja Olivia!
21.3.2008 pitkäperjantai

Liettuan reissu tuli tehtyä! Reissu oli raskas, mutta todella antoisa niin kokemusten kuin tulostenkin ansiosta. Helmi sai hienot tittelit: INT CH, LTW-08 & LT CH, ollen molempina päivinä ROP. Susan maailmanvalloitus alkoi todella hienosti ollen molempina päivinä ROP-junnu. Liettuan junnuvoittaja-08 tittelikin hänelle sieltä tuli. Kiitos Jaanalle ja Sannalle näistä hienoista koirista!

Kuvia reissusta voit katsella tästä.


Olivia ja palkinnot8.3.2008 lauantai

Hyvää naisten päivää!

Olivia käväisi tänään match show'ssa, ollen sinisten I ja BIS V. Hieno päivä! (Klikkaa kuva suuremmaksi)21.1.2008 torstai
Meillä vieraili 19.2. haikara, joka toi Dinalle 3 tyttöä ja 3 poikaa.

Vauvojen synnytys venyi joten menimme tarkistamaan tilanteen eläinlääkärillemme. Ultratutkimuksen myötä totesimme, että kahdella vauvalla oli syke laskenut, joten sektion myötä saatiin 6 reipasta kakaraa maailmaan. Äiti ja lapset voi hyvin! Kaikille vauvoille on myös jo kodit tiedossa!

Kuvia pääset katsomaan tästä!

Helmiskan B-pennut s. 19.2.2008

Dina ja Simo

emo: Diamella Selected Pearl "Dina" s. 2.8.2005
isä: JV-99 PMV-99 FIN MVA S MVA DK MVA V-00 PMV-01 KANS MVA V-01 V-02 GB MVA MV-03 V-07 Jitterpop After Me Please "Simo" s. 25.11.1998


26.1.2008
Avasimme tämän vuoden näyttelykauden Turun Winter Dog Show'ssa, Helmi sai ERI:n, Simon, Pariksen ja Olivian saadessa tiukan tuomarin syynissä H:t. A- ja B-pentujen isä Simo oli hienosti ROP-veteraani :)


17.1.2008 torstai
Meidän oma päivänsäteemme Miska lähti luotamme tänään koirien taivaaseen.

Nyt sinulla Miska on hyvä olla.

Olit meille niin rakas, sinun muistosi sydämessämme säilyy aina.

Meillä kaikilla vaan on kauhean ikävä sinua Miska!ANSELICA ”MISKA” 18.3.1999-17.1.2008

Taas valo viiltää taivaanrantaa
Se päivän yöstä erottaa
On tullut aika pois se antaa
Jota niin paljon rakastaa


Sen järjellä me ymmärrämme:
kun toinen lähtee, toinen jää
Vain pieni lapsi sisällämme
ei sitä tahdo käsittää


Hyvää matkaa, hyvää matkaa
Kulje kanssa enkelin
Hyvää matkaa, hyvää matkaa
Sinua paljon rakastin


-Markus Backström-