Helmiskan Kennel

Eila Savela
Kreanderinkuja 5 B
20380 Turku
Puh:0504989391
savelaeila(at)gmail.com

Kääpiöbullterrieri kyselyt
kat.savela(at)gmail.com

2007

Jyväskylän näyttely 17.-18.11.2007
Pakatiinpa taas asuntoauto pitkästä aikaa näyttelyitä varten, käännettiin tällä kertaa nokka kohti Jyväskylän näyttelyitä.

Lauantaina oli KV näyttely. Pennuissa Olivia esiintyi hienosti ollen 2 KP.

Helmin ERI oli hyvä paluu mammalomalta kehään, ja Susan saadessa EH.

Illalla kävimme syömässä ja nukkumaan että jaksetaan taas aamulla jatkaa "erkareissa" jonne oli ilmoittautunut 116 Bichon frisettä.

Aamulla navikaattori asennettiin ohjaamaan Hotelli Laajavuoreen, mutta kaskummaa huommasimmekin että olemme menossa kotiin päin joten navikointi uusiksi ja niin löysimme oikeaan paikan. Helmi sai ERI:n, Olivia ei tänään sijoittunut palkintosijoille.

Päivä oli mukava vaikka venähtikin pitkäksi. Kotiin päästiin onnellisesti ja saunaan, joka kruunasi kotiintulon! Kuvia löytyy kuvagalleriasta.


Helmin ja Simon kolme pentua käväisi Turun pentunäyttelyssä 21.10.2007 tuomarina Pirjo Aaltonen:
"Paris" Helmiskan Aamun Sarastus 1 KP, ROP-pentu
"Simo" Helmiskan Aikapoika Simo 1 KP, VSP-pentu
"Olivia" Helmiskan Aamu Kastehelmi 2 KP
Arvostelut oli kaikilla hienot ja pennut yllättivät iloisesti hienolla kehäkäytöksellä. Simostakin on kasvanut oikein komea "mies"!

Olipa ihana palata pitkästä aikaa kehän laidalle ja kiitoksia Koskisen perheelle, Sadulle ja Ristolle, Marjutille ja Nikolle mukavasta päivästä. Ilman teitä kasvattieni ensiesiintyminen ei olis onnistunut. Kuvia tulossa kunhan keretään laittaa :))


  • Kesälomilta palattu
    Sivuille lisätty paljon uusia kuvia (kts. päivitykset) kesäloman päättymisen "kunniaksi".
  • Pennut lähteneet uusiin koteihinsa
    Helmin ja Simon pennut ovat nyt matkanneet uusiin koteihinsa. Kiitoksia perheille joilta tämä kahdeksikko sai hyvät kodit! Hoitakaa ja kasvattakaa heistä kunnon bichon friseitä!